ACTUALITATE

MM_XSLTransform error.
Error opening http://www.hotnews.ro/rss/economie.
EUROSMART susţine investiţiile fermierilor prin întocmirea documentaţiilor complete pentru accesarea Fondului European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (FEADR) ce se derulează în perioada 2007-2013.
Floarea soarelui Venim în sprijinul celor care activează în domeniul agriculturii, infrastructurii, procesării, industriei, turismului, serviciilor, precum şi celor care prin activitatea lor au legătură cu aceste domenii, prin oferirea unor informaţii absolut necesare cu privire la fondurile post aderare pentru agricultură şi dezvoltare rurală precum şi la procedura de lucru în vederea accesării acestora.
Informaţii relevante pentru persoanele şi investitorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agriculturii şi dezvoltării rurale:
• Din punct de vedere al structurării documentaţiei de finanţare,
Programul FEADR nu diferă cu mult faţă de structura documentelor care era valabilă pentru Programul Sapard; Detalii...
Principalii paşi pentru realizarea unui proiect de succes în vederea accesării Programelor de Finanţare din cadrul Instrumentelor Structurale:
• Primul pas pe care trebuie să-l realizaţi este sa va stabiliţi planul de investiţii necesar dezvoltării societăţii dumneavoastră. Detalii...